utorak, 4. ožujka 2008.

NAJTEŽI OBLIK CENZURE

Dobro,znam da već 18 godina imamo "slobodu govora".Pa zašto onda pišem o tome?Istraživajući,došao sam do zaključka da je to laž.Gospodo,uveli su nam najteži oblik cenzure-slobodu govora.Ne,nisam lud!
Sloboda govora ima svoje negativne učinke:nitko nas ne shvaća ozbiljno.Riječ je izgubila svaku težinu.Samo nam još fali da stavimo smiješne šešire i nastupimokao dvorske lude u predstavi zvanoj"DEMOKRACIJA".Da,postali smo upravo to;dvorske lude.I one su govorile istinu,govorile su što su htjele bez posljedica zato što ih nisu shvaćali ozbiljno.Pa zar zaista misle da smo mentalno retardirani!?
Ništa se nije promjenilo u posljednih 1000 g.(osim tehnologije).Još uvijek postoji plemstvo,kraljevi i kmetovi.Danas se samo drugačije zovu.prije su svoju vladavinu nametali silom,a danas zakonima-ne dajući nama(kmetovima)nikakvu slobodu upravljanja svojim životima dok oni rade što žele.
Može se dogoditi da u budučnosti bude nešto bolje,ali kako sada stvari stoje-čisto sumnjam.Možda u nekoj drugoj dimenziji.

Nema komentara: